Synsafdelingen

Henvendelse

Alle borgere i Region Nordjylland der oplever problemer med synet kan frit henvende sig. Man kan ringe til synsafdelingens telefonrådgivning på tlf. 97 64 70 00 mandag - torsdag mellem kl. 8.00 og 15.00.

Hver torsdag fra kl. 13.00 til 15.00 er der "åben rådgivning" i synsafdelingen, hvor tale med en synskonsulent og høre mere om sine muligheder. Ring på 97 64 70 00 for at bestille en tid. 

Man kan også henvende sig skriftligt pr. brev eller på mail synoghoere@rn.dk

Har du tidligere fået briller eller kontaktlinser hos os, kan du kontakte vores optikere mandag til torsdag i tidsrummet 10.00 til 11.00 på telefon 97 64 70 00, eller på mail.

Indhentning af øjenlægeoplysninger

For at hjælpe dig bedst muligt skal vi have adgang til oplysninger fra din øjenlæge.

Hvis du ikke tidligere har været på Institut for Syn og Hørelse skal vi blot have navnet på den øjenlæge du sidst har været hos.

Instituttets optikere vurderer på baggrund af oplysningerne, om du har behov for- og ret til hjælp. Hvis du er berettiget til hjælp vil du blive kontaktet af en synskonsulent eller en optiker med henblik på nærmere aftale. Det videre forløb kan foregå på instituttet eller i dit eget hjem.

(Bemærk, at jf. publiceringstidspunkt er videoerne her nedenunder ikke omfattet af lov om webtilgængelighed og derfor ikke gjort tilgængelige.)

 

Sådan følges I ad

Synet hos ældre

Afdelingsleder

Charlotte Weng Wilson

Telefon

97 64 70 02

Mail

cww@rn.dk